Nyheter

Setterwalls är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Kunderna uppfattar Setterwalls som en av landets toppbyråer, men undersökningar visar att särskiljningen mellan dessa byråer är otydlig.

Samarbetet med Start tog sin utgångspunkt i ett omfattande varumärkesarbete där hela ledningen var engagerad i framtagandet av den nya varumärkesplattformen. Utifrån denna plattform utvecklade vi Setterwalls kommunikation, i uppdraget låg också brandbook, grafisk manual, digital strategi och lanseringskampanj i sociala medier. Dessutom deltog våra systerbyråer Understandit och Vekst med teknisk produktion av hemsidan samt digital strategi, kanalval och optimering.

Lanseringen av ”nya Setterwalls” gjordes i sept-okt 2017 och responsen har varit mycket positiv, både externt och internt. Vi kommer presentera ett mer ingående case om detta inom kort. Under tiden kan du kika här om du vill se resultatet av nya Setterwalls på deras hemsida.

SW1[1] SW2[1]SW3[1]SW4[1]

Nu har omröstningen i Svenska Designpriset 2017 öppnat, Start och Hammarkullekarnevalen är nominerade och vi blir superglada om du vill ge oss en röst:

 

  1. Gå in på http://www.designpriset.se/rostning.php
  2. Scrolla ner till kategori: 6Ab – Bildkommunikation – Illustration och infographic
  3. Lägg din röst på: Hammarkullekarnevalen 2017
  4. Scrolla ner till botten av sidan och välj ”Gå vidare till nästa steg”

Här kan du se hela vårt bidrag: http://www.designpriset.se/admin/media/Svenska_Design_Priset_Start_Hammarkullekarnevalen.pdf

Röstningen stänger på söndag den 17 september.

Förändring och nya sätt att arbeta kring kommunikation och affärsutveckling är något som är högaktuellt för många av våra kunder på START.

Vi arbetar såklart ständigt med att hitta nya vägar, tillsammans med kunder och systerföretag. Ett konkret exempel på hur vi inspireras kring nya arbetssätt är att vi i förra veckan hade nöjet att få en heldag ihop med Thomas Reibke. Thomas är facilitator och inriktad på att coacha team som jobbar med innovation och förändring. Han har hjälpt många välkända företag så som IKEA, Google och Hyper Island – och nu var det vår tur att få med oss lite konkreta verktyg för hur vi kan utveckla Start vidare och samtidigt överföra dessa kunskaper till våra kunder.

Är du sugen på att veta mer om vad vi pratade eller vilka konkreta nya metoder vi använder oss av tveka inte att höra av dig!

Ps. Alla bilder är tagna av vår egen fotograf, Michael.

Rubrik går till final med sex produktioner i tävlingarna Publishingpriset och Svenska Designpriset. Den 4:e och 11:e september kan hela Sverige utse vinnarna.

I Svenska Designpriset är vi nominerade för följande produktioner: Lisebergs verksamhetspresentation och årsredovisning (kategorin Information årsredovisning print), magasinet Göteborgs skärgård (kategorin Redaktionellt kundtidning print) och Saab Car Museum featuring Peter Bäckström (kategorin Bildkommunikation rörlig bild/film). Tävlingen består av 25 olika tävlingskategorier och de bästa bidragen röstas fram av hela Sverige på www.designpriset.se. Den 19 oktober offentliggörs vinnarna.

4–10 september: Röstning för kategorierna Redaktionellt och Information.

11–17 september: Röstning för kategorierna Identitet, Reklam, Device, Bild och Event.

Vi har också gått vidare till final i Publishingpriset för vår produktion av Sjöräddningssällskapets medlemstidning Trossen, för webbtidningen Craftbeer, för årsredovisning och verksamhetsberättelse för Liseberg och Göteborgs Stadshus samt för marknadsföringsfilmer för Orio Saab Car Museum featuring Peter Bäckström. Vinnarna offentliggörs måndag 23 oktober.

Svenska Designpriset – tävling öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och liknande kreativa områden. Vinnarna väljs ut genom en öppen omröstning på www.designpriset.se.

Publishingpriset – tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker inom redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Vinnarna avgörs av en jury.

 

År i rad utnämnd till Sveriges bästa byrå

Engagerade medarbetare

Priser och nomineringar

Års erfarenhet

Inlägget Åtta nomineringar för Rubrik i Svenska Designpriset och Publishingpriset! dök först upp på Rubrik.

 

Trots att pappersbruket i Mölndal gick i konkurs 2006 finns det ett antal före detta bruksarbetare som fortfarande träffas regelbundet i bruksarkivet. De ses för att fika, återuppleva gamla minnen och hålla ordning bland pärmar, foton och övrigt arkivmaterial.

För en framtida stadsdel som Forsåker är man mån om att bevara sin historia för att kunna utveckla en modern stadsmiljö där gammalt möter nytt. Därför besökte vi ett av nämnda arkivmöten för att ta del av Forsåkers historia och samtidigt hylla människorna som en gång i tiden arbetade här.

Vill du veta mer om projektet eller hur vi jobbar? Kontakta vår projektledare Johanna Hellmér Wiberg, på johanna.hellmer.wiberg@startcommunication.com eller telefon 0706 65 06 49

johanna_kontakt

Här kan du läsa mer om vårt arbete med Mölndals nya stadsdel, Forsåker.

Pages

To the top